Vardenafil

Problemen met het krijgen en behouden van een eractie is een veelvoorkomend probleem dat mannen van alle leeftijden kan treffen. Gelukkig zijn er verschillende behandelingsopties beschikbaar, waaronder het gebruik van geneesmiddelen met vardenafil als werkzame stof. In deze blog zullen we dieper ingaan op vardenafil, hoe het werkt en de voordelen die het biedt voor mannen die erectieproblemen ervaren.

Wat is Vardenafil

Vardenafil is een geneesmiddel dat behoort tot de klasse van fosfodiësterase type 5 (PDE5)-remmers, net zoals sildenafil en tadalafil. Het wordt vaak verkocht onder de merknaam Vilitra. Vardenafil is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van erectiele disfunctie en heeft zich bewezen als een effectieve oplossing voor mannen die moeite hebben met het krijgen of behouden van een erectie.

Hoe werkt Vardenafil?

Om de werking van vardenafil te begrijpen, is het belangrijk om te weten hoe een erectie tot stand komt. Bij seksuele stimulatie komt er stikstofmonoxide (NO) vrij in de penis, wat leidt tot de productie van cyclisch guanosinemonofosfaat (cGMP). cGMP ontspant de spieren en vergroot de bloedtoevoer naar de penis, waardoor een erectie ontstaat.

Bij mannen met erectiele disfunctie breekt het enzym PDE5 cGMP te snel af, waardoor de erectie niet lang genoeg kan aanhouden. Vardenafil remt de werking van PDE5, waardoor de afbraak van cGMP wordt vertraagd en de bloedstroom naar de penis wordt bevorderd. Dit helpt mannen om een stevigere en langdurigere erectie te krijgen, waardoor ze weer plezier kunnen beleven aan seksuele activiteit.

Alle voordelen van Vardenafil

Effectiviteit

Vardenafil is klinisch bewezen als een effectieve behandeling voor erectiele disfunctie. Het heeft een hoog succespercentage en helpt mannen om een bevredigende erectie te krijgen en te behouden. Het kan de algehele seksuele ervaring verbeteren en het zelfvertrouwen van mannen vergroten.

Snelwerkend

Vardenafil wordt snel geabsorbeerd in het lichaam, waardoor het sneller effect heeft in vergelijking met sommige andere PDE5-remmers. Mannen kunnen binnen 25-60 minuten na inname de effecten ervaren, afhankelijk van factoren zoals voedselinname en individuele reactie.

Langdurige werking

Vardenafil kan tot 4-5 uur actief blijven in het lichaam, waardoor mannen gedurende deze tijdspanne een erectie kunnen krijgen wanneer ze seksueel gestimuleerd worden. Dit verhoogt de flexibiliteit en spontaniteit van seksuele activiteit.

Goed verdragen

Over het algemeen wordt vardenafil goed verdragen door de meeste mannen. 

Shopping Cart